Cooking Greens

Cooking Greens är ett nytt enkelt sätt att göra vardagsmaten lite grönare! Våra färdigskurna mixer av kål och spännande grönsaker kan serveras som de är, men blir extra goda när de tillagas några minuter i stekpanna. Ett gott och nyttigt tillbehör till många olika rätter, eller som alternativ till kolhydraterna.

Så här tillagar du Dole Cooking Greens:

  1. Fräs på medelhög värme tills ingredienserna börjar mjukna och få färg.
  2. Salta och peppra efter smak.
  3. Klart!

Tänk på att salicornia har en naturlig sälta, så salta inte innan du smakat av!  

Här hittar du recept på goda sätt att servera Dole Cooking Greens:

Fräst grönkål & röd spetskål med ugnsbakad lax och pumpapesto

Asiatisk kyckling med wokad spetskål & kålrabbi

Krispig broccolisallad med rödbeta & salicornia, frittata på champinjon, färsk spenat & parmesan

Bild på Broccolisallad