Crunchy Greens

Crunchy Greens är våra krispiga och matiga sallader, med olika sorters kål som bas. Dressing och frön eller ost att toppa med finns i påsen. Bara att hälla upp och servera – som tillbehör eller som en grön lunch. Går att variera i det oändliga. Här är några av våra favorittillbehör:

Dole Crunchy Greens sunflower seeds wild garlic

Rotselleri blir ljuvligt god när du rostar den i ugnen – mjuk och mild i smaken. Baka den hel i ca 2 timmar och skiva upp vid servering. Eller baka den i skivor i ca en halvtimme. Servera med Dole Crunchy Greens med solrosfrön och ramslöksdressing.

Dole Crunchy Greens chevre balsamico

Välj de betor du gillar bäst, alla smakar fantastiskt ihop med chèvre. Ringla en god olivolja över de nykokta betorna, strö en nypa flingsalt och gärna lite klippt gräslök. Här har vi valt gulbetor som vi serverar med Crunchy Greens chevre och balsamicodressing.

Dole Crunchy Greens honeydijon


Cunchy Greens finns också i en ekologisk variant, med dijondressing och knapriga solroskärnor. Gott till en enkel omelett med lite ost.