Grillad fiskburgare med cole slaw

Krämig cole slaw till en grillad burgare – kan det bli bättre? Ja, det skulle vara att även ha cole slaw på burgaren. Prova den här superenkla och smarriga fiskburgaren om du är lika svag för kombon som vi.

Grillad fiskburgare med cole slaw

Ingredienser

4 pers

500 g fisk, t.ex. lax och torsk
1 ½ tsk salt
vitpeppar
2 tsk potatismjöl
1 ägg
1 valfri Dole Crispy slaw 
1 valfri Dole salladsmix
1 rödlök
tomater
saltgurka
hamburgerbröd

 

Gör så här:

  1. Dela fisken i mindre bitar och mixa i matberedare med salt, peppar, potatismjöl och ägg. Forma till fyra burgare.
  2. Skär rödlöken och tomaten i tunna skivor. Lägg fiskburgarna på grillen och grilla ca 3 minuter på varje sida.
  3. Gör en cole slaw genom att blanda dressingen och kålmixen som finns i förpackningen. Lägg cole slaw och sallad på ett hamburgerbröd, lägg på fiskburgaren. Toppa med rödlök, tomater, gurka och gärna lite mer cole slaw.