Baguette med brieost och Dole babyspenat

En ljummen baguette med brieost och babyspenat. Det går bra att byta brieosten mot mozzarella.

Baguette med brieost och spenat

Ingredienser:

4 port

1 påse Dole Baby Spinach

1/2 liten rödlök, finhackad

1/2 dl balsamvinäger

4 minibaguetter, gräddade och halverade

250 g brieost, skivad på tvären i 8 bitar

50 g grönmögelost, smulad

Torkade bär eller russin

Mandelspån, rostade

 

Gör så här:

  1. Värm rödlök och balsamvinäger i en kastrull på medelvärme. Låt sjuda en stund, tills blandningen blir mjuk.
  2. Grädda baguetterna i ugnen tills de får fin färg.
  3. Fördela blandningen jämnt över de gräddade baguetterna.
  4. Lägg på en skiva brieost.
  5. Blanda spenaten med grönmögelost, torkade bär eller russin och rostade mandelspån i en stor skål. Toppa baguetterna dekorativt med salladen.